Referenciák

Mártit közel 5 éve ismerem már és dolgozunk együtt. Munkájára csak elismeréssel tudok gondolni és csak ajánlani tudom őt!

Szabó László e.v., Víz – gáz Fűtésszerelő

Megbízható, korrekt, precíz. Ezek a szavak jellemzik leginkább. Elmondja a véleményét, tapasztalatát és építő kritikáját. Eddig még nem bántam meg amikor rá hallgattam! Ezúton is köszönöm!

Tempo Fitness, Temesvári Ákos

Nagyon örültem a lehetőségnek, hogy a saját újságodhoz adhassak ajánlást! A szakmai tapasztalataid, tanácsaid és nem utolsó sorban ötleteid sokat segítettek már. Bízom benne, hogy még nagyon sokáig fogunk együtt dolgozni erőben és egészségben.

AluDoor Kft, Guszter Gábor

Egy igaz barátnőmről mit is írhatnék. Az üzlet hozott össze minket és azóta is tart a barátságunk. Kedves, mosolygós, igazi jóakaró ember, aki hosszú távon gondolkozik. Rosszat nem is lehet mondani rólad, ezt mindenféle elfogultság nélkül állíthatom!

Magyar Pékség Csorna, Kálmán Anikó

Mártiban egy komoly üzletasszonyt ismertem meg, akivel nagyon jó együtt dolgozni. Tudja, hogy mire van szüksége egy vállalkozónak a nagyobb profit eléréséhez. Lelkiismeretessége, korrektsége nem ismer határokat…

Schekulin Recycling Kft, Schekulin Mátyás

Hide me
Amit feltétlenül el kell olvasnia, mielőtt Ausztriában hirdet...
Show me